Francuskie z marmoladką 35% – 250 g

Francuskie z marmoladką 35% – 250 g

powrót Francuskie z marmoladką 35% – 250 g Wyrób z ciasta francuskiego.   Przechowywanie:  w suchym i chłodnym miejscu.   Opakowanie:  tacka zabezpieczona folią zapakowana do opakowania...
Francuskie z cukrem 14% PALMIERS 1 kg

Francuskie z cukrem 14% PALMIERS 1 kg

powrót Francuskie z cukrem 14% PALMIERS 1 kg Wyrób z ciasta francuskiego.  Przechowywanie:  w suchym i chłodnym miejscu   Opakowanie:  karton z tektury falistej, wyłożony papierem, zabezpieczony...
Paluchy francuskie 200 g

Paluchy francuskie 200 g

powrót Paluchy francuskie 200 g Wyrób z ciasta francuskiego z cukrem 20 %  Przechowywanie:  w suchym i chłodnym miejscu  Opakowanie:  tacka zabezpieczona folią zapakowana do opakowania...
Skip to content