Ciasta parzone Słomka ptysiowa z cukrem Słomka ptysiowa 125 g Słomka ptysiowa 200 g Słomka ptysiowa 1 kg Słomka ptysiowa pełna nasion Słomka ptysiowa pełna nasion 100 g Słomka ptysiowa pełna nasion 160 g Groszek ptysiowy Groszek ptysiowy 125 g Groszek ptysiowy 1 kg Korpusy ptysiowe Ptysie 80 g Korpusy ptysiowe 1 kg Słomka ptysiowa z cynamonem Słomka ptysiowa z cynamonem 125 g Ciasta drożdżowe Ciasto drożdżowe z rodzynkami i masłem 400 g Makowiec 400 g Makowiec firmowy 500 g Rogaliki drożdżowe z kremem budyniowym 45 % Rogaliki drożdżowe z nadzieniem jagodowym 50 % Babki piaskowe Babka piaskowa o smaku czekoladowym w czekoladzie 380 g Babka o smaku cytrynowym 300 g Babka o smaku czekoladowym (okrągła) 300 g Babka piaskowa (okrągła) 300 g Ciastka kruche Ciastka maślane 125 g Ciasteczka maszynkowe w czekoladzie 18% 250 g Ciasteczka maszynkowe w czekoladzie 18% 1 kg Ciasteczka maszynkowe śmietankowe 250 g Ciasteczka maszynkowe śmietankowe 1 kg Beziki Beziki 100 g Beziki 1 kg Ciastka francuskie Francuskie z marmoladką 35% – 250 g Francuskie z cukrem 14% PALMIERS 1 kg Paluchy francuskie 200 g Piernik Piernik przekładany powidłami śliwkowymi (30%) w czekoladzie (15%) 300 g WszystkieCiasta drożdżowe Makowiec firmowy 500 g Ciasto drożdżowe z rodzynkami i masłem 400 g Makowiec 400 g Rogaliki drożdżowe z kremem budyniowym 45 % Rogaliki drożdżowe z nadzieniem jagodowym 50 %